KHL: Slovan na posledný trip bez najlepšieho strelca Vondrku

NETKY.SK • 21 Január 2014, 15:33 • 2 min
KHL: Slovan na posledný trip bez najlepšieho strelca Vondrku

BRATISLAVA - Slovan Bratislava sa na záverečnom tripe v základnej časti Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) bude musieť zaobísť bez svojho elitného kanoniera Michala Vondrku.

slovakia

left justify in out

"Nepocestuje s nami, lebo má zranené slabiny. Ak všetko dobre pôjde, obranca Michal Sersen by sa k tímu mohol pripojiť, keď by za nami priletel do Moskvy," cituje utorkové vydanie denníka Šport trénera "belasých" Rostislava Čadu.

Tridsaťjedenročný český krídelník Vondrka je s dvanástimi gólmi spoločne s partnerom z útoku Michelom Miklíkom najlepším strelcom Slovana v tejto sezóne KHL. Bratislavčania vyrazili na za súpermi v utorok, v stredu na nich čaká duel v Kazani (16.00 SEČ), v piatok v Nižnom Novgorode (16.00 SEČ), v nedeľu nastúpia na ľade Viťaza Podoľsk a o týždeň v utorok u obhajcu Gagarinovho pohára Dinama Moskva. Vo výprave Slovana je podľa klubového webu 26 hráčov - dvaja brankári, deväť obrancov a pätnásť útočníkov. Slovan zaostáva za play-off o 13 bodov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies