KHL: Slovan na ľade lídra nastúpi so zmenami

NETKY.SK • 28 Január 2014, 11:29 • 2 min
KHL: Slovan na ľade lídra nastúpi so zmenami

MOSKVA - V zostave hokejového Slovana Bratislava na utorňajšie stretnutie Kontinentálnej hokejovej ligy na ľade dvojnásobného víťaza Gagarinovho pohára Dinama Moskva nastanú zmeny v treťom a štvrtom útoku.

slovakia

left justify in out

Slovan opäť nastúpi so šiestimi obrancami a siedmym Patrikom Lužom pripraveným na striedačke. V rovnakom zložení ako v nedeľu vo víťaznom stretnutí v Podoľsku proti Viťazu budú korčuľovať prvý a druhý útok. V treťom však nebude môcť hrať pre menšiu virózu Peter Ölvecký, ktorého miesto na krídle vedľa Mária Bližňáka a Romana Kukumberga zaujme Martin Bakoš. Vo štvrtej formácii sa objaví popri Tomášovi Mikúšovi a Andrejovi Šťastnom aj Marko Daňo a na šancu v pozícii trinásteho útočníka bude čakať Andrej Kudrna.

Slovan nastúpi proti Dinamu Moskva v Lužnikách o 16.30 SEČ. Bratislavčania majú stále teoretickú šancu na play-off, na ktoré strácajú momentálne desať bodov a do konca základnej časti musia aj s utorkom odohrať ešte päť duelov. V Západnej konferencii je v hre už len jedna pozícia, keďže Dinamo Moskva, SKA Petrohrad, Doneck, Lev Praha, Záhreb, Riga a CSKA Moskva už majú postup do vyraďovacej časti istý. Momentálne ôsma priečka patrí Lokomotivu Jaroslavľ, ktorý má 72 bodov a štvorbodový náskok pred Mytišči. Dinamo Moskva je so 105 bodmi najlepším tímom celej KHL. Informácie o zostave Slovana zverejnil klubový web. 

Predpokladaná zostava Slovana na zápas s Dinamom Moskva (zdroj: hcslovan.): Janus - Štajnoch, Škoula, Sigalet, V. Mihálik, Mojžíš, J. Brejčák, Luža - Šatan, Radivojevič, L. Hudáček - Miklík, J. Mikúš, Bartovič - Kukumberg, Bližňák, Bakoš - M. Daňo, A. Šťastný, T. Mikúš - Kudrna 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies