KHL: Slovan by mal v príprave odohrať do desať stretnutí

NETKY.SK • 4 Jún 2014, 15:57 • 2 min
KHL: Slovan by mal v príprave odohrať do desať stretnutí

BRATISLAVA - Pred treťou sezónou v Kontinentálnej lige (KHL) by hokejisti bratislavského Slovana mali zohrať desať prípravných stretnutí.

slovakia

left justify in out

V rozpise zápasov "belasých" napevno svieti dátum 6. augusta a duel na ľade HC Košice, o dva dni neskôr nastúpia zverenci Rostislava Čadu proti Amuru Chabarovsk. Trinásteho augusta by mali slovanisti odcestovať na niekoľkodňový prípravný kemp do švajčiarskej Bellinzony, kde sa postupne stretnú s Viťazom Podoľsk, HC Lugano a CSKA Moskva. V ďalších stretnutiach, v ktorých zatiaľ nie je známe presné miesto ani čas, by mal Slovan nastúpiť proti Metallurgu Novokuzneck, Dinamu Minsk a Komete Brno. Manažment klubu sa snaží o zorganizovanie ešte aspoň jedného prípravného zápasu, podľa možnosti v domácom prostredí. Informácie priniesla oficiálna internetová stránka Slovana.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies