KHL: Laco pochytal takmer 40 striel, Barys zostal bez bodu

NETKY.SK • 26 August 2015, 15:34 • 2 min
KHL: Laco pochytal takmer 40 striel, Barys zostal bez bodu

ASTANA - Hráčom kazašského Barysu Astana nevyšiel úvod novej sezóny v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) výsledkovo podľa predstáv.

slovakia

left justify in out

V domácom prostredí si zmerali sily s favorizovaným Metallurgom Magnitogorsk a podľahli mu tesne 1:2 - od 17. minúty síce viedli gólom Rudenka, no v 45. minúte vyrovnal Lee a o necelých desať minút neskôr rozhodol poľský legionár Wolski. Napriek dvom inkasovaným gólom bol jedným z hrdinov domáceho kolektívu slovenský brankár Ján Laco, ktorý zneškodnil 39 striel súpera na jeho bránku. Ďalších 39 pokusov hostí pritom smerovalo vedľa.


"Bol to prvý zápas a podľa môjho názoru sme v ňom celkom solídne korčuľovali. Keď sme dali prvý gól, mali sme hrať trochu pokojnejšie, ale súper nás zatlačil a dvakrát skóroval. To, nakoľko sme bojaschopní, ukážu až ďalšie zápasy sezóny. Doma aj vonku však urobíme všetko pre to, aby sme uspeli. Našou úlohou je predvádzať pekný hokej," povedal slovenský reprezentačný gól pre portál Vesti.kz.


Tridsaťtriročný Lipták Ján Laco prišiel do Astany v lete 2014 po dvoch rokoch v ukrajinskom Donecku. Predtým v KHL chytal aj za Lev Poprad. Na Slovensku pôsobil v Nitre, Zvolene, Banskej Bystrici, rodnom Liptovskom Mikuláši, Košiciach či Detve.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies