KHL: Dinamo Riga prepustilo kvarteto reprezentantov Lotyšska

NETKY.SK • 23 Február 2016, 13:47 • 2 min
KHL: Dinamo Riga prepustilo kvarteto reprezentantov Lotyšska

RIGA - Lotyšský klub Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Dinamo Riga po neúspešnej sezóne 2015/2016 pristúpil k rezu kádrom. Mužstvo opúšťajú domáci reprezentanti Oskars Cibulskis, Andris Džeriňš, Lauris Darziňš či Maris Bičevskis. Všetci mali v tíme zmluvu až do konca nasledujúcej sezóny.

slovakia

left justify in out

Dinamu Riga sa rovnako ako pred rokom nepodarilo postúpiť do play-off KHL, za ostatné štyri sezóny sa do vyraďovacej časti o Gagarinov pohár kvalifikovali Rižania iba raz. Maximom klubu zostáva konferenčné semifinále z ročníkov 2009/2010 a 2010/2011. Už počas rozbehnutej sezóny Dinamo opustili český obranca Tomáš Kundrátek (v decembri 2015 zamieril do Slovana Bratislava), fínsky útočník Ville Leino (do švédskeho Växjö Lakers), nemecký hokejista Felix Schütz (do Nižného Novgorodu a potom do Rögle) či krídelník Roberts Bukarts (HC Zlín).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies