KHL: Belasí nevyužívajú pisoár v kabíne, podľa kouča by to prinieslo viac gólov

NETKY.SK • 22 September 2015, 12:35 • 2 min
KHL: Belasí nevyužívajú pisoár v kabíne, podľa kouča by to prinieslo viac gólov

BRATISLAVA - Hráči Slovana Bratislava síce v aktuálnej sezóne Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) strelecky nezaostávajú za konkurenciou, ale ani nevynikajú. V jedenástich dueloch strelili 28 gólov a so sedemnástimi bodmi im patrí 8. miesto v tabuľke Západnej konferencie KHL.

slovakia

left justify in out

"Belasí" najmä pred vlastnými fanúšikmi zatiaľ zaostávajú za očakávaniami. Hokejisti často dodržiavajú rôzne rituály, aby si na svoju stranu naklonili streleckú šťastenu. Jedným z nich je aj namočenie hokejky do toalety. Aj na to by mal slúžiť pisoár uprostred hráčskej kabíny Slovana.

 

"Akosi sa neujal, nik tam nechodí. Chlapci sa pred sebou asi hanbia," povedal pre oficiálny klubový web tréner Miloš Říha a s úsmevom pokračoval: " Ak by sa nehanbili, tak dáme viac gólov. Je to recesia, ale malo by sa to diať. Dávame málo gólov, a tak by sme tam mali namočiť hokejky alebo aj ruky. Zatiaľ tam bol možno jeden. A tajne... Mali by ísť všetci, ale nechcem im to prikazovať. Musí to vyjsť z mužstva. Káder je v pohybe a partia je stále akási opatrná."
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies