Kelly Rowland zverejnila skladbu Kelly

NETKY.SK • 24 November 2018, 11:40 • 2 min
Kelly Rowland zverejnila skladbu Kelly

BRATISLAVA - Americká speváčka Kelly Rowland zverejnila nový singel. Novinka, ktorú si jej priaznivci môžu vypočuť napríklad prostredníctvom služby YouTube, má názov Kelly.

slovakia

left justify in out

Je to jej prvá sólová nahrávka od štúdiového albumu Talk a Good Game, ktorý uviedla na trh v roku 2013. Rowland tento rok okrem iného hosťovala aj na skladbe Get It rappera Bustu Rhymesa, na ktorej sa podieľala aj rapperka Missy Elliott.

Kelly Rowland, celým menom Kelendria Trene Rowland, sa preslávila v spomínanej skupine Destiny's Child, s ktorou vydala albumy Destiny's Child (1998), The Writing's On The Wall (1999), Survivor (2001), 8 Days Of Christmas (2001) a Destiny Fulfilled (2004). Ako sólová interpretka má na konte zatiaľ štyri štúdiovky - Simply Deep (2002), Ms. Kelly (2007), Here I Am (2011) a spomínanú Talk aGood Game. Na konte má štyri ceny Grammy, z ktorých tri získala ako členka Destiny's Child.

 



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies