Kde hľadať inšpiráciu na krajšie bývanie?

NETKY.SK • 12 Máj 2021, 09:46 • 2 min
Kde hľadať inšpiráciu na krajšie bývanie?

Zariaďovanie bývania je proces, ktorý neraz stojí veľa energie a námahy. Ak presne viete, ako má vyzerať váš domov snov, máte vyhraté.

slovakia

left justify in out

No možno ste v situácii, že túžite po peknom a modernom interiéri, ale neviete si ho konkrétne predstaviť. V takom prípade je dobré inšpirovať sa už existujúcimi návrhmi. Z rôznych dizajnov si povyberáte prvky, ktoré sa vám páčia a vyskladáte si dokonalú domácnosť.

 

Dizajnové inšpirácie na internete

Dnes už kvôli inšpirácii nemusíte behať po predajniach s nábytkom. Stačí sa pohodlne usadiť, zobrať do ruky smartfón, tablet či laptop a ponoriť sa do internetových vôd. Využiť sa oplatí najmä nasledovné zdroje.

 

img

 

Pinterest

Tento zaujímavý obrázkový portál mnohí Slováci nenavštevujú, čo je veľká škoda. Nájdete tu totiž kvalitné fotografie z rôznych oblastí. No a práve segment bývania a interiérového dizajnu je na Pintereste bohato zastúpený. Inšpirovať sa môžete štýlom, farbami a kombináciami nábytku, ktoré sem pridávajú ľudia z celého sveta. Najkrajšie obrázky si viete ľahko ukladať a kategorizovať podľa vlastných preferencií, aby ste sa k nim neskôr mohli vrátiť.

 

Instagram

Na jednej z TOP populárnych sociálnych sietí, ktorej hlavným pilierom sú práve fotky a krátke videá, nechýbajú ani veľké profily zamerané na interiérový dizajn. Do vyhľadávania stačí zadať kľúčové slová týkajúce sa bývania a o nekonečný zdroj inšpirácie máte postarané.

 

YouTube

Na YouTube pôsobí množstvo amatérov, ale aj profesionálnych dizajnérov a architektov, ktorí sa radi delia s plodmi ich práce. Vybrať sa môžete na virtuálne prehliadky rôznych typov nehnuteľností zo všetkých kútov sveta. Ľahko tak „nasajete“ inšpiráciu na unikátne zariadenie vášho bývania.

 

Vyhľadávač nábytku a doplnkov BIANO

Bohatý zdroj inšpirácie nájdete aj na slovenskom portáli BIANO. Jeho súčasťou je magazín s praktickými tipmi a nápadmi. Prezrieť si môžete aj portfólio zaujímavých kolekcií, ktoré sú navrhované skúsenými dizajnérmi.

 

Nápad máte – čo teraz?

Keď sa vám konečne podarí premyslieť si vizuál vášho bývania snov, zostáva vám už len posledný krok – pretaviť ho do reality. Pri hľadaní inšpirácie na internete ste si možno uložili nejaké fotky nábytku, ktorý sa vám páči. Ako a kde ho však reálne nájsť a následne kúpiť? Efektívne riešenie vám ponúkne portál BIANO.

 

img

 

Vyhľadávanie nábytku podľa fotky

BIANO združuje ponuky nábytku a doplnkov z najväčších slovenských e-shopov. Na jednom mieste tak nájdete produkty rôznych kategórií, dizajnov a cenových hladín. Svoj vytúžený kus nábytku môžete hľadať prostredníctvom intuitívneho a jednoduchého filtrovania. Okrem toho si viete nastaviť cenový strop či zobrazovať len zľavnené produkty.

 

Dostupná je však aj inovatívna možnosť vyhľadávania pomocou fotky. Do vyhľadávača nahráte fotku nábytku, ktorý sa vám páči. Umelá inteligencia vám následne dá odporúčanie na reálne produkty z ponuky, ktoré sa podobajú na predmet z obrázka. Potom už stačí len konkrétne položky vložiť do virtuálneho košíka, zaplatiť a nechať si ich doručiť domov.

 

Zariaďovanie bývania snov nebolo nikdy jednoduchšie!

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies