Kažimír: Súvislosť medzi nezamestnanosťou a Smerom je chiméra

NETKY.SK • 11 Marec 2013, 11:42 • 2 min
Kažimír: Súvislosť medzi nezamestnanosťou a Smerom je chiméra

BRATISLAVA - Súvislosť medzi rastom nezamestnanosti a stranou Smer-SD je chiméra. V diskusnej relácii televízie Markíza Na telo to pri vyhodnotení prvého roku vlády Smeru-SD povedal minister financií a podpredseda vládnej strany Peter Kažimír. Pritom poznamenal, že nezamestnanosť stúpla v 19 z 27 krajín Európskej únie.

slovakia

left justify in out

"Narástla nezamestnanosť kvôli tomu, že sa zrušila rovná daň, že sa zvýšili odvody a že sa zdeformoval Zákonník práce," vyhlásil v diskusii predseda SDKÚ-DS Pavol Frešo. Dodal, že stredopravé strany musia priniesť alternatívu voči Smeru, najmä v ekonomickej oblasti. 

Preto podľa neho je cieľom SDKÚ-DS, aby spolu s KDH, Mostom-Híd, ale aj s ďalšími stredopravými stranami postavili v každom vyššom územnom celku vo voľbách jedného kandidáta a mali spoločnú kandidátku. "To isté si predstavujem, že za tým bude nasledovať pri prezidentských voľbách," povedal Frešo. Kažimír na to reagoval, že Smer-SD spoločnosť nezaťažuje šarvátkami, spájaním ani rozpájaním.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies