Kazašský hrom Golovkin mal v sobotu dobrú sledovanosť

NETKY.SK • 20 Máj 2015, 15:27 • 2 min
Kazašský hrom Golovkin mal v sobotu dobrú sledovanosť

INGLEWOOD - Boxerským prenosom na televíznej stanici HBO sa v Spojených štátoch amerických v tomto kalendárnom roku darí.

slovakia

left justify in out

V USA rastie aj popularita Kazacha Gennadija Golovkina. Ten v sobotu dosiahol jubilejný 20. knokaut v rade za mohutnej podpory fanúšikov v ikonickej hale The Forum v kalifornskom Inglewoode, ktorí skandovali jeho prezývku "Triple G".

 

Priamy prenos jeho súboja s domácim outsiderom Williem Monroeom videlo v priemere 1,338 milióna obyvateľov USA, sledovanosť na maxime sa vyšplhala na 1,474 milióna. V rámci toho istého galavečera si víťazstvo Romána Gonzáleza nad Édgarom Sosom pozrelo priemerne 862-tisíc divákov, maximálne 938-tisíc. Tieto čísla nadviazali na vydarené prenosy Vladimira Klička, resp. Saúla Álvareza. Informoval o tom špecializovaný portál Bad Left Hook.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies