Tvrdá bitka dvoch hviezd Bayernu Mníchov priamo na tréningu!

NETKY.SK • 12 Apríl 2019, 12:37 • 2 min
Tvrdá bitka dvoch hviezd Bayernu Mníchov priamo na tréningu!

MNÍCHOV - Dvaja futbalisti nemeckého klubu Bayern Mníchov sa na štvrtkovom tréningu pobili! A nešlo o žiadne ťahanice, ale ostrý pästný súboj. Dvoma kohútmi boli Robert Lewandowski a Kingsley Coman. Referuje o tom tamojší denník Bild, ktorý dodáva, že ďalší spoluhráči mali čo robiť, aby spoluhráčov od seba odtrhli.

slovakia

left justify in out

Spúšťačom incidentu mal byť moment, keď Poliak pred ostatnými poučoval mladého Francúza, následne sa medzi nimi strhla ostrá výmena názorov. Ako ďalej píše Bild, tréner "Die Roten" Niko Kovač na prekvapenie prítomných neposlal previnilcov za trest do šatne, ale nechal plynulo pokračovať v tréningu.

 



Podľa mníchovského denníka Tageszeitung sa obaja mali navzájom zasiahnuť päsťami do tváre. Comana údajne vyprovokovalo to, že sa mu Lewandowski posmieval, keď neporozumel pokynom trénera.

Poľský útočník opäť potvrdil, že nie je typ hráča, ktorý si nechá "brnkať po nose". V minulosti už na tréningu Bayernu bol aktérom konfliktu s obrancom Matsom Hummelsom. Dvaja spomenutí futbalisti, ktorí boli spoluhráčmi aj v Borussii Dortmund, si však navzájom iba vynadali a tréning pokračoval ďalej.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona