Kauza speváka Rakbyho a bitka neonacistou pred barom Mariatchi: Májú niečo spoločné?

NETKY.SK • 7 Marec 2014, 16:32 • 2 min
Kauza speváka Rakbyho a bitka neonacistou pred barom Mariatchi: Májú niečo spoločné?

NITRA - Prípad už prešetruje Inšpekcia Ministerstva vnútra SR, tieto informácie zatiaľ nepotvrdili.

slovakia

left justify in out

Polícia pri zásahu v bare Mariatchi v októbri minulého roka podľa krajskej polície v Nitre nepochybila. „Vykonanou vnútornou kontrolou neboli zistené žiadne nedostatky pri činnosti policajných hliadok na mieste činu ani žiadne závažné nedostatky v skrátenom vyšetrovaní,“ informovala dnes hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková. 

 

V súčasnosti je vec v rukách policajného vyšetrovateľa a čaká sa na konkrétne obvinenia. Tému útokov na nitriansky bar otvorili medializované informácie o ďalšom probléme, ktorý sa opäť týka nitrianskej polície. Jej 26-ročný zamestnanec totiž požičal bez vedomia nadriadeného policajné auto a uniformy na natáčanie hudobného videoklipu nitrianskeho rapera. Podľa nepotvrdených informácií však na sedadle vedľa vodiča v klipe sedel muž, ktorého spájajú s útokmi na bar Mariatchi. Prípad už prešetruje Inšpekcia Ministerstva vnútra SR, tieto informácie však nepotvrdili. „Ani jeden z účinkujúcich v klipe nie je medzi obvinenými z baru Mariatchi,“ uviedol Ivan Netík z tlačového odboru Ministerstva vnútra SR.

 

Nitriansky krajský policajný riaditeľ Miroslav Michalčík informoval, že 26-ročný policajt, ktorý je v služobnom pomere päť rokov, požičal služobné auto a uniformy bez súhlasu nadriadeného. „Konanie tohto policajta je v rozpore so všetkými zásadami služobnej činnosti a budeme ho radikálne riešiť,“ dodal Michalčík. Policajt je podozrivý zo zneužitia právomoci verejného činiteľa a ďalších skutkov. Obvinenie z trestného činu však hrozí aj osobám, ktoré vystupujú v klipe. A hneď ako bude nitriansky policajt obvinený, tak ho zo zboru zrejme prepustia. 

 

Rakby - Ranný bubák

 

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies