Vo filme Hry o tróny sa objaví aj táto herečka

NETKY.SK • 20 Marec 2019, 08:05 • 2 min
Vo filme Hry o tróny sa objaví aj táto herečka

BRATISLAVA - V pripravovanom pilotnom filme prequelu populárneho seriálu Hra o tróny (2011) televízie HBO sa predstaví aj anglická herečka Miranda Richardson.

slovakia

left justify in out

Pridá sa tak k už skôr ohláseným kolegom a kolegyniam, ktorými sú Naomi Watts, Josh Whitehouse, Naomi Ackie, Denise Gough, Jamie Campbell Bower, Sheila Atim, Ivanno Jeremiah, Georgie Henley, Alex Sharp a Toby Regbo. Koho si 61-ročná rodáčka zo Southportu zahrá, nie je známe.

 

img

 

Torkyňou prequelu Hry o tróny je scenáristka Jane Goldman, ktorá spolu s autorom knižnej predlohy pôvodného seriálu Georgeom R.R. Martinom pracovala na námete. Obaja budú aj jeho výkonnými producentmi. Nakrúcanie je naplánované na leto. Hoci ešte nie je známy oficiálny názov, špekuluje sa, že by sa mohol volať The Long Night, píše magazín Entertainment Weekly.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Game of Thrones Family ❤️ @entertainmentweekly

Príspevok, ktorý zdieľa Game of Thrones (@gameofthronesnotofficial),


Projekt by sa mal odohrávať, podobne ako Hra o tróny, na viacerých miestach a zamerať sa na viacero klanov. Divákov a diváčky pritom prenesie niekoľko tisíc rokov pred udalosti z pôvodného seriálu. "Seriál vyrozpráva úpadok sveta zo zlatého Veku hrdinov do jeho najtemnejšieho času," uvádzajú tvorcovia v popise projektu s tým, že odhalí viaceré tajomstvá, záhady a pravdivé príbehy. Ak by si HBO po pilote objednala celý seriál, novinka by sa podľa Entertainment Weekly na televíznych obrazovkách mohla objaviť najskôr v roku 2020 alebo 2021.

Miranda Richardson je známa najmä z britsko-francúzskej drámy Posadnutosť, ktorá jej v roku 1993 vyniesla cenu BAFTA a nominácie na Zlatý glóbus a Oscara. Druhú oscarovú nomináciu si vyslúžila v roku 1995 hlavnou rolou v dráme Tom & Viv. Okrem toho má na konte Zlaté glóbusy za snímky Enchanted April (1991) a Otčina (1994). Zahrala si aj vo filmoch Hra na plač (1992), Večernica (1996), Ospalá diera (1999), Hodiny (2002), Fantóm opery (2004), Harry Potter a Ohnivá čaša (2005), Paríž, milujem ťa (2006), Mladá Viktória (2009), Made in Dagenham (2010), Harry Potter a Dary smrti - 1 (2010) alebo Churchill (2017)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies