Katy Perry zverejnila skladbu Rise

NETKY.SK • 15 Júl 2016, 13:54 • 2 min
Katy Perry zverejnila skladbu Rise

LOS ANGELES - Americká speváčka Katy Perry zverejnila pieseň s názvom Rise. Skladbu použije produkčný tím NBC Olympics v rámci vysielania prenosov z olympijských hier v Riu de Janeiro, ktoré sa začnú 5. augusta otváracím ceremoniálom.

slovakia

left justify in out

"Toto je pieseň, ktorá vo mne kvasila už roky a konečne sa dostala na povrch. Našla som inšpiráciu dokončiť ju radšej teraz, než si ju odkladať na nový album. Pretože teraz sa svet potrebuje spojiť viac, ako kedykoľvek predtým," vyjadrila sa 31-ročná speváčka.

 

"Viem, že sa dokážeme povzniesť nad strach - v našej krajine, aj na celom svete. Neviem si predstaviť lepší príklad, ako olympijských športovcov, ktorí sa zhromaždia v Riu a svojou silou a odvahou nám pripomenú, že sa všetci vieme spojiť a byť najlepší, ako dokážeme. Dúfam, že táto pieseň nás inšpiruje uzdraviť sa, spojiť sa a povzniesť sa. Je mi cťou, že NBC Olympics použijú skladbu ako hymnu pred hrami a počas hier v Riu," uzavrela.

 

Katy Perry, vlastným menom Katheryn Elizabeth Hudson, debutovala albumom Katy Hudson (2001), no známou sa stala až vďaka piesni I Kissed A Girl zo štúdiovky One Of The Boys (2008). Nasledovali albumy Teenage Dream (2010) a Prism (2013). Je tiež príležitostná herečka. Prepožičala napríklad hlas Šmolinke v snímkach Šmolkovia (2011) a Šmolkovia 2 (2013). Predstavila sa aj v dokumentoch Katy Perry: Part of Me (2012), Katy Perry: The Prismatic World Tour (2015) či v komédii Zoolander No. 2 (2016).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies