Katarína Ščevlíková sa snaží mať Vianoce každý deň v roku

NETKY.SK • 26 December 2014, 10:40 • 2 min
Katarína Ščevlíková sa snaží mať Vianoce každý deň v roku

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Katarína Ščevlíková sa snaží mať Vianoce každý deň v roku.

slovakia

left justify in out

„Vianoce pre mňa, v zmysle trávenia času s najbližšími, nie sú vôbec takým výnimočným obdobím, za aké ho ľudia okolo mňa považujú. Od darčekov až po večeru... To všetko v našej rodine robíme celoročne a je to pre nás vždy rovnako vzácne,“ povedala rodáčka z Bratislavy.

 

„Kamoši si zo mňa robia srandu, že neuznávam tradície. Ale nejde o to, že ich neuznávam, iba potláčam ich jedinečnosť tým, že ich uvediem do môjho každodenného života,“ doplnila interpretka, ktorá sa do povedomia verejnosti dostala aj vďaka prvej sérii súťaže X Factor. „Mám veľmi rada zimné obdobie. Sneh, sánkovačky, teplé večery pri krbe s ohňom. To je to, čo robí vianočné rodinné posedenia výnimočnými. Mám pocit, že Vianoce a celkovo sviatky slúžia v dnešnej dobe ako zámienka vypnúť. Ľudia nemajú čas na to, aby si užívali život, tak si spravili sviatky. Ja sa ich snažím mať celoročne. Odporúčam,“ uzavrela speváčka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies