Katarína Knechtová pripravuje nový singel, album aj turné

NETKY.SK • 5 September 2016, 17:15 • 2 min
Katarína Knechtová pripravuje nový singel, album aj turné

BRATISLAVA – Speváčka Katarína Knechtová celé leto koncertovala a oddychovať veľmi nebude ani na jeseň. Pripravuje nový singel, album aj turné, ktorým ukončí úspešný rok. Jeseň odštartuje umelkyňa vydaním novej piesne s tajomným názvom Fea. Singel sa objaví aj na pripravovanom albume ako bonus track.

slovakia

left justify in out

„Album sa bude volať Premeny a v podstate uzatvorí ďalšiu významnú kapitolu môjho života. Budú na ňom piesne, ktoré mapujú moju 20-ročnú hudobnú cestu, avšak v nových aranžmánoch pre kapelu a malý orchester. Získali tak úplne iný, intímnejší a emotívnejší rozmer,“ uviedla pre médiá speváčka.

 

Sympatická umelkyňa v lete nielenže veľa koncertovala na festivaloch a podujatiach pod holým nebom, ale sa tiež zatvorila v štúdiu, kde intenzívne pracovala na príprave singla aj albumu. Všetky piesne z nového albumu a k tomu najväčšie hity svojej kariéry zahrá Katarína aj naživo počas jesenného turné.

 

„Na turné Prežijú len milenci Tour II budú okrem mojej stálej kapely hrať aj hostia. Zaspievam si v sprievode malého orchestra. Budú to hudobníci, ktorí hosťujú aj na albume Premeny. Fanúšikom sa jarná časť turné veľmi páčila a tak pokračujeme. Je to naozaj výnimočný projekt, ktorý sa ale vzhľadom na náročnosť už nebude viac opakovať. Pre mňa je najväčším zážitkom doterajšej kariéry,“ uzatvára Katarína.

 

Nový singel Fea odpremiéruje v závere septembra. O mesiac na to plánuje vydať album Premeny a 3. novembra odštartuje turné koncertom v bratislavskom Dome kultúry Dúbravka. Ďalšími zastávkami na turné budú Prešov (5. 11.), Martin (7. 11.), Poprad (8. 11.) a Trenčín (9. 11.).

 

Všetky informácie o aktivitách a tvorbe speváčky si fanúšikovia nájdu na webovej stránke katarinaknechtova.com a jej facebookovej stránke.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies