Kariéra EXPO ponúkne stovky pracovných ponúk

NETKY.SK • 27 Marec 2023, 17:30 • 2 min
Kariéra EXPO ponúkne stovky pracovných ponúk

Nitra - Stovky pracovných ponúk v oblasti administratívy, priemyslu, bankovníctva, cestovného ruchu, dopravy, gastronómie, obchodu či marketingu ponúkne kariérne podujatie Kariéra EXPO.

slovakia

left justify in out

Uskutoční sa v stredu 29. marca na výstavisku Agrokomplexu v Nitre. Viac ako 50 zamestnávateľov ponúkne pracovné príležitosti vhodné pre čerstvých absolventov, ale aj skúsených odborníkov, skonštatoval Peter Libuša, CEO portálu Kariéra.sk. Počas celého dňa sú pripravené prednášky odborníkov a verejne známych spíkrov. Okrem hlavného pódia sa jednotliví spíkri predstavia aj na Kariéra Skills Stage. Ich prednášky budú zamerané predovšetkým na pracovné prostredie a užitočné informácie, ktoré sú zaujímavé pre uchádzačov o prácu. Tretie pódium IT Stage - Lapis.sk bude venované prednáškam o bezpečnosti v IT sektore, práci z domu, umelej inteligencii a tiež o programoch MS Office, ako sú Word, Excel či PowerPoint.
Návštevníci si okrem prednášok môžu vyskúšať modelové pracovné pohovory, prekonzultovať svoj životopis, získať spätnú väzbu či nechať si zhotoviť profesionálnu fotografiu do svojho životopisu. Pripravené je aj osobnostné, jazykové a IT testovanie, pomocou ktorého si záujemcovia o prácu môžu zmerať svoje znalosti a schopnosti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Peter Vince
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies