Kapela Kabát bude mať v Piešťanoch aj autogramiádu

NETKY.SK • 29 Máj 2015, 10:50 • 2 min
Kapela Kabát bude mať v Piešťanoch aj autogramiádu

BRATISLAVA - Česká kapela Kabát, ktorá túto nedeľu vystúpi na piešťanskom letisku, bude mať deň pred koncertom autogramiádu.

slovakia

left justify in out

Uskutoční sa od 14:00 do 15:00 v kaviarni Cafe Eden v Piešťanoch. Organizátori už zverejnili aj harmonogram nedeľňajšieho podujatia, ktoré sa bude konať pod hlavičkou festivalu Topfest. Odštartuje ho o 17:00 kapela Fuera Fondo, hodinu po nej príde na scénu Doga a o 19:00 skupina Konflikt. Hlavná hviezda večera, ktorá plánuje predviesť aj skladby z aktuálneho albumu Do pekla/Do nebe (2015), začne dvojhodinovú šou o 21:00.


Pre návštevníkov bude k dispozícii aj zóna s občerstvením, povolené je tiež bezplatné stanovanie v areáli, pričom opustiť letisko je potrebné nasledujúci deň do 10:00. Fanúšikovia, ktorí majú permanentky na tohtoročný Topfest, si môžu koncert skupiny Kabát vychutnať zdarma - pri vstupe je potrebné predložiť trojdňovú vstupenku na Topfest. V predaji sú aj samostatné lístky na vystúpenie kapely Kabát, ktoré sú dostupné na portáloch Žijemehudbou.sk, Ticketportal.sk a Predpredaj.sk.


Skupina Kabát sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 1983. V súčasnosti v nej pôsobia Josef Vojtek (spev), Tomáš Krulich (gitara), Milan Špalek (basgitara), Radek Hurčík (bicie) a Ota Váňa (gitara). Na konte majú albumy ako Má ji motorovou (1991), Děvky ty to znaj (1993), Colorado (1994), Země plná trpaslíků (1995), Čert na koze jel (1997), MegaHu (1999), Go satane go (2000), Dole v dole (2003), Banditi di Praga (2010) či spomínaný Do pekla/Do nebe. Medzi ich známe skladby patria napríklad Bára, Na sever, Šaman, Pohoda či V pekle sudy válej.
Informácie pochádzajú od PR manažéra Topfestu Jána Kakaščíka a z archívu agentúry SITA.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies