Kantína sa zmenila na luxusnú reštauráciu

NETKY.SK • 1 Marec 2019, 09:00 • 2 min
Kantína sa zmenila na luxusnú reštauráciu

Kalifonia - Prečítajte si pekný príbeh, ktorý vyčaroval ľuďom bez domova úsmev na tvári.

slovakia

left justify in out

Ľuďom bez domova sa pred očami zmenila ich klasická kantína na niečo neskutočné. To, že ľudia čo robia dobré skutky, ešte  existujú potvrdil Greg Benson. Ľuďom bez domova pripravil prekvapenie. Pred odberom stravy ich kantínu zmenil na nepoznanie. Pripravil im jedinečné trojchodové menu a to úplne zadarmo.

 

Greg väčšinou nachytáva ľudí na ulici pomocou skrytej kamery. Ale tento krát bol oveľa serióznejší. V Kalifornií totižto zmenil klasickú kantínu kde boli jedálenské stolystoličky do jedálne na luxusnú reštauráciu. Návštevníci centra bez domova si tak mohli vychutnať špeciálne menu namiesto klasickej každodennej polievky. Dokonca im k dobrému jedlu hrala aj živá hudba.

 

Možno pre niekoho kto má na večeru každý deň teplé jedlo, by večerou nebol ani len trošku nadchnutý. Ale pre bezdomovca je aj teplé jedlo niečo extra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies