Kanonier Rossi z Fiorentiny sa vyhol operácii kolena

NETKY.SK • 29 Január 2014, 12:33 • 2 min
Kanonier Rossi z Fiorentiny sa vyhol operácii kolena

RÍM - Zranený futbalista talianskeho klubu AFC Fiorentina Giuseppe Rossi sa vyhol operačnému zákroku kolena. Najlepší kanonier Serie A so 14 presnými zásahmi bude podľa vedenia klubu pokračovať v liečení rehabilitáciou. Informovala agentúra dpa.

slovakia

left justify in out

"Po konečnej diagnóze sa mi uľavilo. Teraz sa budem zo všetkých síl snažiť pri rehabilitácii," povedal Rossi po testoch u lekára Richarda Steadmana z amerického Colorada. Steadman, ktorý už raz napravil hráčovi natrhnuté väzivá v pravom kolene uviedol, že v aktuálnom prípade nie je chirurgický zákrok nevyhnutný. 

Útočník "fialových" si zranil koleno 5. januára v stretnutí s Livornom. S kolenom však mal problémy aj počas pôsobenia v španielskom klube FC Villarreal, takže v októbri 2011 sa podrobil prvej operácii a v roku 2012 ich absolvoval ešte dve.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies