Kanaďan Erik Guay sa nezúčastní na ZOH v Pjongčangu

NETKY.SK • 31 Január 2018, 18:26 • 2 min
Kanaďan Erik Guay sa nezúčastní na ZOH v Pjongčangu

OTTAWA - Kanadský zjazdár Erik Guay sa nezúčastní na nadchádzajúcich zimných olympijských hrách v Pjongčangu v Kórejskej republike (9. - 25. februára). Dvojnásobný majster sveta sa nestihol dostatočne vystrábiť z problémov s chrbtom.

slovakia

left justify in out

"Mám za sebou náročnú sezónu, v ktorej som musel bojovať s bolesťami. Rozhodnutie o mojej absencii som vykonal s ťažkým srdcom," uviedol prostredníctvom sociálnej siete 36-ročný rodák z Montrealu.

Guaya považovali za jednu z medailových nádeji kanadského výberu v alpských lyžiarskych disciplínach. V roku 2011 v Garmisch-Partenkirchene získal zlatú medailu v zjazde na majstrovstvách sveta. Rovnaký úspech zopakoval v super G v roku 2015 v St. Moritzi, kde pridal striebornú medailu v zjazde. Vo Svetovom pohári nazbieral 24 pódiových umiestnení, bez výnimky v súpereniach rýchlostného typu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies