RFA zamieri v októbri do Košíc, v akcii sa predstaví aj Kníže

NETKY.SK • 1 August 2022, 16:16 • 2 min
RFA zamieri v októbri do Košíc, v akcii sa predstaví aj Kníže

Už o niekoľko mesiacov si fanúšikovia na východnom Slovensku užijú po dlhšom čase galavečer bojových športov. Do Košíc totiž mieri organizácia Real Fight Arena, ktorá so sebou privedie aj hviezdne mená.

slovakia

left justify in out

Galavečer RFA 4 sa uskutoční 8. októbra v Steel Arene. Hlavnou udalosťou bude debut veterána Petra Knížeho, ktorý po titulovej prehre v zápase s Davidom Kozmom na aprílovom turnaji Oktagon 32 „vymenil dres“ a rozhodol sa zabojovať o titul v ambicióznej organizácii. Takmer 45-ročná ikona s viac ako dvadsaťročnými skúsenosťami v MMA sa rozhodla vyskúšať novú výzvu aj kvôli financiám.

 

 

„Ponuka prišla a bola finančne diametrálne odlišná. To sa nedá porovnať. V RFA je taktiež možnosť bojovať o titul, organizácia síce ešte nemá také meno, ale finančné podmienky sú tam úplne iné,“ prezradil Kníže pre server kaocko.cz.

 

 

V akcii sa predstaví aj Milan Ďatelinka. Slovenský bojovník mal kedysi povesť jedného z najväčších talentov na československej MMA scéne, prehra s Karlosom Vémolom v Oktagone však jeho vývoj zastavila a trvalo rok, kým sa opäť postavil do klietky. Ďatelinkov májový debut v RFA proti Nenadovi Avramovičovi mal byť návratom na víťaznú vlnu, náš zástupca však prehral už po niekoľkých sekundách na submisiu. Jeho druhý zápas sa tak bude niesť v duchu revanšu voči sebe samému a fanúšikom.

 

 

Dočkáme sa ďalšej deštrukcie v podaní Sebastiána Fapša? Slovenský tank si zo súperov robí doslova trhací kalendár, o čom sa naposledy presvedčil Čech Bernard Plavec, ktorý sa po KO zbieral zo zeme už v 1. kole. Fapšov súper to na horúcej košickej pôde rozhodne nebude mať jednoduché.

 

Organizácia takisto potvrdila zápasy Jozefa Wittnera a Miroslava Broža.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies