Jozef OKLAMČÁK a MISS SLOVENSKO 2019 Frederika KURTULÍKOVÁ krstnými rodičmi

NETKY.SK • 26 Október 2019, 14:17 • 2 min
Jozef OKLAMČÁK a MISS SLOVENSKO 2019 Frederika KURTULÍKOVÁ krstnými rodičmi

BRATISLAVA- koncom týždňa známy odborník na ženskú krásu a zakladateľ oficiálnej súťaže krásy MISS SLOVENSKO Jozef OKLAMČÁK a tohtoročná víťazka MISS SLOVENSKO 2019Frederíka KURTULÍKOVÁ, ktorá už čoskoro odlieta na svetovú súťaž MISS WORLD 2019 do Londýna, sa stali krstnými rodičmi CD KORNELA KORI /exGRAVIS / OKNÁ MILENCOV.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Toto nové CD Kornela KADLUBIAKA pokrstili spolu s bubeníkom známej maďarskej rockovej skupiny SCORPIÓ Fekete GÁBOROM, v bratislavskom Bastion Pube.

 

Ako povedal na svojom facebookovom profile JOZEF OKLAMČÁK: "Stretol som tu mnoho známych "rockerov" a tiež veľmi blízku "príbuznú", jednej z mojich najobľúbenejších missiek, víťazky MISS SR. V roku 1996 MARCELY JANČOVEJ. Finále sa konalo v Košiciach, kde porote predsedal RUDO SCHUSTER, moderátorom bol RICHARD MULLER a po prvýkrát od nešťastnej nehody zaspievala MARIKA GOMBITOVÁ. Ešte horšie po nehode dopadla práve MISS SR 1996 Marcela, ktorá ju neprežila. Jednoducho bol to krásny večer, naplnený dobrou hudbou, ale aj spomienkami na časy minulé"

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies