Kamión sa zrazil s autom, vodiči vyviazli len so zraneniami

NETKY.SK • 6 Jún 2013, 09:58 • 2 min
Kamión sa zrazil s autom, vodiči vyviazli len so zraneniami

STRÁŽSKE - K zrážke kamiónu s osobným autom došlo v noci na dnes pri meste Strážske v okrese Michalovce na ceste smerom na Brekov. Na odtiahnutie skríženého kamiónu museli prísť príslušníci záchrannej brigády Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) s ťažkou technikou.

slovakia

left justify in out

Pri nehode, ktorá nastala po 1.00 h, utrpeli vodiči vozidiel zranenia. "Pri príjazde hasičov už zranených ošetrovala Rýchla zdravotná pomoc," uviedol pre TASR krajský operačný dôstojník Hasičského a záchranného zboru v Košiciach. 

Hasiči zabezpečovali priestor, aby neunikli ropné látky. Po privolaní posíl s technikou odtiahli kamión, aby netvoril prekážku cestnej premávke.

K dopravnej nehode došlo v noci na dnes aj pri Pavlovciach nad Uhom v rovnakom okrese, kde automobil skončil po prevrátení na streche. Zraneného vodiča ošetrovala Rýchla zdravotná pomoc.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies