Kamión narazil do rodinného domu v Rimavskej Bani

NETKY.SK • 1 Apríl 2015, 12:23 • 2 min
Kamión narazil do rodinného domu v Rimavskej Bani

RIMAVSKÁ BAŇA – Pri dopravnej nehode, ktorá sa stala dnes o 5.10 h v Rimavskej Bani (okr. Rimavská Sobota), bol pri náraze nákladného auta poškodený dom a plynová prípojka. Ako TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Petra Kováčiková, k úniku plynu ani zraneniu osôb nedošlo.

slovakia

left justify in out

Podľa doterajšieho objasňovania nehodu zapríčinil 32-ročný vodič, ktorý v smere od Hnúšte na Rimavskú Sobotu nezvládol riadenie nákladného motorového vozidla - ťahača s návesom. „V Rimavskej Bani po prejdení pravotočivej zákruty, už v rovnom úseku cesty, neprispôsobil svoje správanie sa poveternostným podmienkam a svojim schopnostiam. S vozidlom prešiel do protismeru a ľavou prednou časťou narazil do rodinného domu, ktorý poškodil,“ uviedla hovorkyňa. Podľa jej ďalších slov vodič autom zároveň vrazil aj do betónového plotu, kde poškodil plynovú prípojku. K úniku plynu však nedošlo.

 

U vodiča nebolo zistené požitie alkoholu a pri dopravnej nehode nedošlo ani k zraneniam. „Celková škoda, ktorá pri dopravnej nehode vznikla, bola vyčíslená na viac ako 25.000 eur,“ zakončila hovorkyňa.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies