K Ronaldovi sa už pridal aj Bale, ktorý v utorok trénoval

NETKY.SK • 22 Apríl 2014, 14:37 • 2 min
K Ronaldovi sa už pridal aj Bale, ktorý v utorok trénoval

MADRID - Všetko nasvedčuje tomu, že tréner futbalistov Realu Madrid Carlo Ancelotii bude mať v stredajšom zápase semifinále Ligy majstrov 2013/2014 proti Bayernu Mníchov k dispozícii kompletnú ofenzívnu silu.

slovakia

left justify in out

V utorok sa už do tréningového procesu totiž vrátil po krátkej absencii Gareth Bale a hrať bude určite aj Cristiano Ronaldo. Krídelník Bale, ktorý pred týždňom rozhodol svojim sólom o triumfe "bieleho baletu" nad FC Barcelona (2:1) vo finále Španielskeho kráľovského pohára, vynechal pondelkový tréning údajne pre chrípku. Teraz je však pripravený pomôcť madridskému klubu urobiť ďalší krok na ceste za desiatym európskym primátom.

 

"Real Madrid dokončil posledný tréning pred stredajším zápasom proti Bayernu Mníchov. Carlo Ancelotti dal prednosť loptovému tréningu, na ktorom bolo 18 hráčov vrátane Garetha Balea, ktorý netrénoval v pondelok," uvádza sa vo vyhlásení madridského klubu.

 

Ronaldo vynechal posledné štyri stretnutia svojho mužstva pre problémy s kolenom a svalom na ľavej nohe. Portugalský kanonier je so 14 gólmi najlepším strelcom LM v tejto sezóne, pričom už vyrovnal rekord v počte dosiahnutých gólov v jednej sezóne najprestížnejšej klubovej súťaže.  

 

Odvetu semifinále LM odohrá Madrid s obhajcom trofeje o týždeň v Mníchove, pričom víťaz dvojzápasu sa stretne vo finále 24. mája v Lisabone s úspešnejším z dvojice Atletico Madrid - FC Chelsea.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies