Južne od Neapola sa zrútila päťposchodová obytná budova

NETKY.SK • 7 Júl 2017, 10:57 • 2 min
Južne od Neapola sa zrútila päťposchodová obytná budova

MILÁNO - Na juhu Talianska, neďaleko Neapola, sa v piatok ráno zrútila päťposchodová apartmánová budova. Záchranári pátrajú po osobách, ktoré by sa mohli nachádzať pod jej troskami.

slovakia

left justify in out

Nešťastie sa stalo po šiestej hodine ráno v prímorskom meste Torre Annunziata, ktoré leží južne od Neapola. Na mieste zasahuje okolo 30 záchranárov.

 

Hasiči sa domnievajú, že v sutinách môže byť šesť alebo sedem osôb, uviedli to pre taliansku spravodajskú televíziu Sky TG24. Denník Corriere della Sera píše, že pod troskami sa môže nachádzať až osem osôb.

Talianska tlačová agentúra ANSA citovala svedkov, podľa ktorých zrúteniu nepredchádzala žiadna explózia. Po neďalekých koľajach však prešiel vlak.

 

Podľa médií na budove robili rekonštrukčné práce. Na záberoch z nešťastia vidno, že budova je čiastočne zničená a odhaľuje interiér niektorých apartmánov. Hasiči tiež preverujú stabilitu susednej budovy.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies