Juventus deň po podpise s Ronaldom predal dresy v objeme 60 mil. eur

NETKY.SK • 18 Júl 2018, 15:36 • 2 min
Juventus deň po podpise s Ronaldom predal dresy v objeme 60 mil. eur

TURÍN - Taliansky futbalový klub Juventus Turín hneď v prvý deň po podpise zmluvy s portugalským útočníkom Cristianom Ronaldom predal jeho dresy v klubových farbách v objeme 60 miliónov USD (cca 51,25 mil. eur). To je takmer polovica prestupovej sumy, ktorú Juventus vyplatil Realu Madrid (112 miliónov eur).

slovakia

left justify in out

Podľa portálu uk.businessinsider.com však Juventus zinkasuje z tohto balíka len 10 až 15 percent. Už po oznámení úmyslu 33-ročného Ronalda prestúpiť do Talianska, narástli akcie "starej dámy" takmer o 40 percent. "Juve" tiež zaznamenal obrovský nárast návštevnosti na jeho sociálnych sieťach.

 

 

img

Ronaldov dres ide na dračku. Foto: SITA

 

 

Ronaldo po podpise zmluvy uviedol, že "chce pomôcť dostať Juventus na vyššiu úroveň, resp. zanechať výraznú stopu v jeho dejinách". Ako podotkol zdroj, podarilo sa mu to už teraz bez toho, aby vôbec kopol do lopty.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies