Quincy Promes má obrovský problém, obvinili ho z pokusu o zabitie

NETKY.SK • 19 November 2021, 16:26 • 2 min
Quincy Promes má obrovský problém, obvinili ho z pokusu o zabitie

So škandálmi futbalistov sa v poslednom čase roztrhlo vrece. Pridal sa k nim aj holandský reprezentant Quincy Promes, ktorému hrozí niekoľkoročný pobyt za mrežami.

slovakia

left justify in out

Hráč Spartaku Moskva pôjde pred súd kvôli minuloročnému incidentu na rodinnej oslave. Štátne zastupiteľstvo v Amsterdame vznieslo proti futbalistovi obvinenie z pokusu o zabitie a týrania. Ak ho uzná vinným, vo väzení by mohol stráviť 14 až 42 mesiacov.  

 

 

Dvadsaťdeväťročný Promes bol minulý rok zatknutý kvôli podozreniu, že na oslave bodol rodinného príslušníka nožom do kolena a spôsobil mu vážne zranenie. Futbalista, v tom čase pôsobiaci v Ajaxe Amsterdam, všetky obvinenia odmieta. Podľa holandských novín AD sa medzi príbuznými strhla hádka, ktorá viedla k útoku nožom. Nemenovaný člen rodiny sa vyjadril, že na neho Promes zaútočil bezdôvodne.

 

 

Kariéra futbalistu je pochopiteľne v ohrození a nový tréner holandskej reprezentácie Louis Van Gaal s ním ďalej nepočíta. „Nemyslím si, že sa budem spoliehať na hráčov, ktorí sú zapletení v takýchto záležitostiach,“ prezradil verejnosti. Promes bol ešte v lete stabilnou súčasťou kádra oranjes na majstrovstvách Európy a zahral si aj v smolnom zápase proti Česku.

 

Promes momentálne pôsobí v moskovskom Spartaku, kde hrával už v rokoch 2014 – 2018. V roku 2017 bol dokonca vyhlásený za futbalistu roka v Rusku a predpovedali mu žiarivú budúcnosť. V sezóne 2018- 2019 však nezvládol pôsobenie v španielskej Seville a po roku putoval do Ajaxu.

 

 

Incident na oslave nie je jeho jediným škandálom, v júni 2018 bol zatknutý na Ibize kvôli tomu, že zbil svoju manželku. Aj napriek búrlivému štýlu života sa Promes považuje za veriaceho, jeho telo dokonca zdobí tetovanie – Verím v Boha.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies