Justin Lin nakrúti film o Hot Wheels

NETKY.SK • 29 September 2016, 09:38 • 2 min
Justin Lin nakrúti film o Hot Wheels

LOS ANGELES - Taiwansko-americký režisér Justin Lin nakrúti hraný film o modeloch automobilov značky Hot Wheels.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťštyriročný rodák z Tchaj-pej bude prostredníctvom svojej spoločnosti Perfect Storm Entertainment novinku aj produkovať. Meno scenáristu zatiaľ nie je známe. Projekt je zatiaľ iba v prípravnej fáze, a nebude preto nasledujúcim Linovým filmom. Ten sa v súčasnosti okrem iného venuje napríklad pokračovaniu snímky Hviezdny smeč (1996).


Justin Lin sa stal známym vďaka filmu Better Luck Tomorrow (2002). Snímka, pre ktorú napísal aj scenár, bola na festivale Sundance v súboji o Veľkú cenu poroty. Lin následne nakrútil štyri filmy zo série Rýchlo a zbesilo, a to Rýchlo a zbesilo: Tokijská jazda (2006), Rýchli a zbesilí (2009), Rýchlo a zbesilo 5 (2011) a Rýchlo a zbesilo 6 (2013). Na konte má aj snímky Námorná akadémia (2006) a Star Trek: Do neznáma (2016) či dve epizódy seriálu Temný prípad (2014).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies