Justin Bieber pracuje na novom albume s Kanyem Westom

NETKY.SK • 31 Marec 2015, 12:27 • 2 min
Justin Bieber pracuje na novom albume s Kanyem Westom

LOS ANGELES - Na pripravovanej štvrtej štúdiovke kanadského speváka Justina Biebera sa podieľajú aj rapper Kanye West a producent Rick Rubin. Dvadsaťjedenročný interpret to prezradil v rozhovore pre denník USA Today.

slovakia

left justify in out

"Momentálne dokončujem nový album, na ktorom pracujem s Kanyem a Rickom. Neponáhľam sa s tým, počkám si, až bude kompletne hotový," uviedol spevák s tým, že album dokončil už skôr, no potom sa ho rozhodol nahrať nanovo. "Musel som celý album prerobiť. Už bol dokončený, ale nevystihoval to, kde sa momentálne nachádzam a nad čím uvažujem. Chcem rozpovedať svoj príbeh, ale tiež chcem ľuďom dať nádej. Ja som ale na chvíľu nádej stratil, bol som na temnom mieste. Je to však o tom, ako sa odtiaľ dostať, musíte vedieť, že na opačnej strane svieti slnko," vyhlásil Bieber, ktorý sa tiež vyjadril k tomu, ako bude jeho zatiaľ nepomenovaná novinka znieť. "Nechcem povedať, že inak, pretože to hovorí každý. Ale naozaj bude iná, je to dospelá verzia Justina a myslím, že ľudí to prekvapí," dodal.


Justin Bieber, ktorý je okrem hudby známy aj početnými problémami so zákonmi, vydal v roku 2009 EP nahrávku My World, po ktorej nasledovali albumy My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011) a Believe (2012). Na konte má tiež kompilácie My Worlds: The Collection (2010) a Journals (2013). Spevák, ktorého hitmi sú skladby ako Baby (feat. Ludacris) či Boyfriend, stihol počas kariéry získať okrem iného jednu BRIT Award, jedenásť Billboard Music Awards, sedem American Music Awards, pätnásť Teen Choice Awards a dve nominácie na Grammy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies