Juniori úspešní aj medzi dospelými

NETKY.SK • 29 Október 2013, 10:15 • 2 min
Juniori úspešní aj medzi dospelými

TRNAVA / ŽILINA - Zdá sa, že squash sa o svoju budúcnosť obávať nemusí. Na turnajoch dospelých sa v tejto sezóne začínajú prebojovávať na medailové pozície hráči juniorských kategórií.

slovakia

left justify in out

Prvé povzbudivé výsledky pre juniorský squash priniesol 14. septembra turnaj B - kategórie v Martine. 13 hráčov, medzi ktorými bojovali na začiatku sezóny Matej Procházka a Dávid Dvonč ukázal silu juniorských reprezentantov. Konečné 2. miesto si vybojoval hráč z klubu Licitor Victoria Žilina 14 ročný Dávid Dvonč.

21. septembra sa v Námestove uskutočnil turnaj C - kategórie, na ktorom sa zúčastnilo 23 hráčov. Medzi dospelými sa opäť predstavili aj juniori. Peter Balint, Tomáš Lizúch a Martin Siska chceli nadviazať na predchádzajúce výsledky svojich reprezentačných kolegov. Svoj prvý turnaj medzi dospelými vyhral 16 ročný Martin Siska zo Sport clubu POHODA Trnava.

Ešte výraznejšie sa presadili juniori uplynulý víkend. 26. októbra sa konali turnaje hneď v dvoch slovenských mestách. V Trnave sa na turnaji B - kategórie predstavil medzi 22 hráčmi traja juniori. David Németh, Lukáš Tužinčin a Šimon Maťas. Najlepšie umiestnenie, konečné 3. miesto získal hráč IMET SK Bratislava 14 ročný Šimon Maťas. V Žiline sa taktiež na turnaji B - kategórie predstavili Dávid Dvonč, Matej Procházka a Matej Hrnčiřík. Medzi 13 hráčmi si v Žiline vybojovali pódiové umiestnenia hneď dvaja 16 ročný juniori. Matej Hrnčiřík z IMET SK Bratislava získal prvenstvo, Matej Procházka z klubu Licitor Victoria Žilina si na domácej pôde vybojoval tretie miesto.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies