Jozef OKLAMČÁK v spoločnosti jeho II. VICEMISS SLOVENSKO 1993 Ivany Hlôškovej, partnerky spolumajiteľa ESET Antona ZAJACA

NETKY.SK • 28 November 2023, 13:00 • 2 min
Jozef OKLAMČÁK v spoločnosti jeho II. VICEMISS SLOVENSKO 1993 Ivany Hlôškovej, partnerky spolumajiteľa ESET Antona ZAJACA

BRATISLAVA - Ako sme sa dozvedeli zo sociálnych sietí celosvetovo uznávaného odborníka na ženskú krásu Jozefa OKLAMČÁKA, v týchto dňoch sa po dlhšej dobe stretol, s jeho najobľúbenejšou finalistkou MISS SLOVENSKO 1993 Ivanou Hlôškovou.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Vzhľadom na to že už prešlo 30 rokov ako ju Jozef Oklamčák dekoroval, tak ju staršej, ale aj súčasnej mladej generácii predstavil.


"Prešlo už 30 rokov od doby, keď som odštartoval, po vzniku SR v roku 1993, tradíciu súťaže krásy MISS SLOVENSKO. A vtedy Iva Hlôšková, ktorá, patrila a patrí medzi moje najobľúbenejšie missky, skončila na 3. mieste a získala titul ll. vicemiss SLOVENSKO 1993," predstavuje II. Vicemiss Slovensko Ivu Hlôškovú Jozef Oklamčák.


"A tam odštartovala svoj úspešný a šťastný život... Na MAJSTROVSTVÁCH SVETA v LATINSKO-AMERICKÝCH TANCOCH skončila tiež na 3.mieste," hovorí Jozef Oklamčák.

Jozef Oklamčák pokračoval o Ivane Hlôškovej: "Je lekárka, anestéziologička urgentnej medicíny a životná partnerka spolumajiteľa spoločnosti ESET a jedného z najbohatších SLOVÁKOV Antona ZAJACA, s ktorým má krásneho syna."


"A ešte snáď zo zverejnených foto: Na jednej z nich je spolu s partnerom ANTONOM a so zakladateľom amerického, prestížneho časopisu FORBES. Verím, že všetci poznáte tento časopis, no Steve FORBESA, ktorý je priateľom ich rodiny, len málokto. No, viac vám teraz už neprezradím. Dohodli sme sa, že to zostane zatiaľ len medzi nami," dodal Jozef Oklamčák.


"Veľmi sa z nej teším, ostala normálna a pozitívna, ako som ju spoznal pred 30.rokmi. A tiež z jej slov, že aj vďaka tomu, že som ju do finálovej 12 vybral, tak som jej ako študentke mediciny, odštartoval jej život plný lásky, šťastia, úspechu a spokojnosti." Tieto krásne a pozitívne slová povedal o Ivane Hlôškovej, zakladateľ sútaže krásy MISS SLOVENSKO, hudobnej ankety SLOVENSKÝ SLÁVIK a prezident zoskupenia osobnosti ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozef OKLAMČÁK.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Facebook a Instagram Jozef Oklamčák, Foto: Facebook a Instagram Jozef Oklamčák
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies