Jozef Oklamčák hosťom Pavla Zednička na Barrandove

NETKY.SK • 19 Apríl 2015, 15:35 • 2 min
Jozef Oklamčák hosťom Pavla Zednička na Barrandove

PRAHA - Po účasti v porote Českej Miss 2015 dostal Oklamčák ďalšie pozvanie do Prahy, tentoraz do štúdia Barrandov.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Československý lev - Oklamčák show sport team, získava zo dňa na deň, stále väčšiu a väčšiu popularitu a vážnosť, celom bývalom Československu. Potvrdzuje to aj záujem českých televízií o členov tohto zoskupenia.

 

Po prezentácii Jozefa Oklamčáka, ako člena poroty na TV PRIMA, v rámci Českej Miss 2015, bol opäť  pozvaný spolu s ďalšími členmi jeho show sport teamu do Prahy. Tentokrát do pražského Barrandova, ako hosť známeho českého herca Pavla Zedníčka do jeho relácie "Kurňa co to je".

 

Spolu s ním sa zúčastnili aj ďalší členovia Československého leva - Oklamčák show sport teamu, spevák, imitátor a viceprezident  ČL OSST Libor Petrů, riaditeľ pre šport ČL OSST Leon Petrů a veľmi úspešný český podnikateľ a zároveň kreatívny riaditeľ ČL OSST Róbert Nosek.

 

Partnerkami členov Československého leva OSST v relácii boli známe české herečky Jarmila Švehlová, Šárka Ulrichová a speváčka Šárka Rezková. Po skončení relácie bol tiež za člena Československého leva - Oklamčák show sport teamu prijatý aj herec a moderátor Pavel Zedníček.

 

Ako pre netky.sk povedal prezident Československého leva OSST Jozef Oklamčák, "som veľmi potešený, že práve tento významný a uznávaný český herec a moderátor Pavel Zedníček sa stal posilou nášho show sport teamu. Ako mi povedal, táto myšlienka spájania oboch kultúr cez šport a zábavu ho veľmi nadchla a chce byť pri nej nápomocný. A rovnako ma teší aj záujem, českých herečiek Jarmily Švehlovej, Šárky Ulrichovej a tiež aj speváčky Šárky Rezkovej byť členkami nášho Československého leva OSST"

 

Atmosféru z natáčania relácie Pavla Zedníčka "Kurňa co to je" na Barrandove s členmi Československého leva - Oklamčák show sport teamu si pozrite vo fotogalérii a videu.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies