Hazard je opäť mimo hru. Zidane prehlásil, že sa s ním niečo deje

NETKY.SK • 15 Marec 2021, 16:56 • 2 min
Hazard je opäť mimo hru. Zidane prehlásil, že sa s ním niečo deje

MADRID - Ťažká situácia so zranenými hráčmi v Reale Madrid sa už zlepšila a viacerí z nich by mali byť k dispozícii trénerovi Zinedinovi Zidanovi v utorkovej domácej odvete osemfinále Ligy majstrov proti Atalante Bergamo. Týka sa to najmä kapitána Sergia Ramosa, ďalšieho obrancu Marcela či útočníka Karima Benzemu. Do tejto kategórie pôvodne patril aj belgický útočník Eden Hazard, ktorý odohral v sobotu 16 minút v súboji 27. kola La Ligy proti Elche (2:1). Lenže opäť nie je zdravotne v poriadku.

slovakia

left justify in out

Zidane je znepokojený

"Niečo sa s ním deje. Nikdy predtým nebol zranený a teraz je to pre neho nová situácia. Neviem to bližšie vysvetliť. Všetci mu chceme pomôcť. Dúfam, že bude čoskoro opäť s nami," cituje Zinedina Zidana španielsky denník Marca na svojom webe.

 


Podľa rovnakého zdroja má 30-ročný ofenzívny hráč zranený driekový sval a je možné, že v tejto sezóne už dohral. A to v nej absolvoval v drese Realu Madrid len 14 súťažných zápasov.

 

Už to vyzeralo, že sa vrátil v plnej sile 

Jeho výpočet zranení z tohto súťažného ročníka je až zarážajúci. Už na začiatku sezóny bol zranený. A keď sa v koncom októbra vrátil do zostavy aj v Lige majstrov proti Borussi Mönchengladbach, chytil koronavírus a neskôr sa opäť zranil v La Lige v zápase proti Alavésu.

 

 

Mesiac bol mimo hry a vrátil sa až na sklonku kalendárneho roka 30. decembra. Nezranený bol presne mesiac a od 30. januára bol už opäť mimo zostavy "Los Blancos".

 

Aktuálne okrem Hazarda nebudú v utorok Zidanovi pre zranenie k dispozícii ani Daniel Carvajal, Álvaro Odriozola a Mariano. Pre žlté karty bude pauzovať Casemiro.

 

Real čaká odveta v Lige majstrov 
Súboj Real Madrid - Atalanta Bergamo odohrajú v súlade s prísnymi zdravotnými protokolmi v boji s koronavírusom v utorok od 21.00 h na Štadióne Alfréda di Stéfana v Madride. Prvý súboj v Bergame vyhrali hráči španielskeho majstra 1:0 gólom francúzskeho obrancu Ferlanda Mendyho.

 



 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona