José Aldo zápasil proti Hollowayovi so zranením!

NETKY.SK • 20 Jún 2017, 13:05 • 2 min
José Aldo zápasil proti Hollowayovi so zranením!

Bratislava - Až niekoľko dní po zápase vyplávala na povrch informácia, že José Aldo zápasil vo svojom poslednom súboji proti Maxovi Hollowayovi na s veľkým sebazaprením a zranením. Mnohí si možno myslia, možno myslia, že to nebolo najlepšie rozhodnutie, ale pre Alda to bola otázka hrdosti. Jednoducho nemohol predsa odstúpiť na poslednú chvíľu!

slovakia

left justify in out

Každý správny fanúšik si určite všimol, že Aldo nepoužíval svoje rýchle a nebezpečné techniky kopov, ktoré mu v predchádzajúcich zápasoch napomáhali k víťazstvám. Bolo to preto lebo si počas prípravy zranil nohu. Je to od neho úctyhodné gesto, že tento fakt nepoužil ako výhovorku, ale skorej sa to snažil utajiť ale jeho tréner vyšiel na koniec s pravdou na svet.

 

 

" V podstate má každý zápasník nejaké zranenie keď vstupuje do oktagonu. Ani Aldo nie je výnimkou, aj on mal svoje problémy. Veľa ľudí sa pýtalo prečo nepoužíval kopy počas zápasu. Aldo mal zranenú nohu...Počas celej prípravy nevedel vôbec kopať ani behať. Ale toto vôbec neovplyvní Hollowayove víťazstvo, nejde nám o to."

 

Po zápasovom vyšetrení dostal mimochodom 45-dňový dištanc, vraj aby sa dal zo svojich zranení dohromady. Fanúšikovia teraz dúfajú, že najbližšie sa predstaví už v 100%-nej forme. Z posledných troch zápasov vyhral iba jeden, tak výhra preňho a jeho tím bude veľmi dôležitá.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies