Jordan nedohodil loptu, spoluhráči sa z neho rehotali

NETKY.SK • 25 Júl 2016, 10:42 • 2 min
Jordan nedohodil loptu, spoluhráči sa z neho rehotali

LOS ANGELES - Že je DeAndre Jordan biedny exekútor trestných hodov, je v basketbalovom svete vec roky dobre známa - nielen vo farbách Los Angeles Clippers v NBA, ale aj v drese americkej reprezentácie.

slovakia

left justify in out

Dvestojedenásť centimetrov vysoký pivot to demonštroval aj v nedeľňajšom prípravnom zápase USA proti Číne (106:57) pred olympijským turnajom v brazílskom Riu de Janeiro. V poslednej minúte stretnutia na palubovke losangeleského Staples Center za dávno rozhodnutého stavu sa postavil na čiaru trestného hodu, ale lopta sa pri jeho pokuse ani nedotkla prednej obruče. Kamery po tzv. "airballe" zachytili jeho rehotajúcich sa spoluhráčov na lavičke - Carmela Anthonyho, DeMarcusa Cousinsa a Kevina Duranta, ktorí mu na diaľku čosi adresovali. Jordan to vzal s úsmevom a zakrátko si aj s nimi tľapol. Video sa objavilo na webe dailymotion.com. Dvadsaťosemročný Jordan má po 592 odohraných dueloch v základnej časti NBA iba 42,1-percentnú úspešnosť streľby šestiek.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies