Jolieová si do hlavnej úlohy svojho režijného debutu vybrala Bosniačku

NETKY.SK • 24 September 2010, 07:22 • 2 min
Jolieová si do hlavnej úlohy svojho režijného debutu vybrala Bosniačku

Jolieová si do hlavnej úlohy svojho režijného debutu vybrala Bosniačku

slovakia

left justify in out

img

Dvadsaťsedemročnú bosniansku herečku Zanu Marjanovičovú si vybrala do hlavnej úlohy filmu, ktorý bude režírovať, herečka Angelina Jolieová. Jej režijný debut je ľúbostným príbehom medzi Bosniačkou a Srbom z čias vojny v 90. rokoch.
      Marjanovičová dnes v rozhovore pre agentúru Associated Press označila scenár filmu za "fantastický" a  vyhlásila, že sa nemôže dočkať filmovania s "veľkou herečkou a humanistkou" Angelou Jolieovou. Povedala tiež, že už je na ceste do Maďarska, kde sa bude pripravovať na nakrúcanie.
      Film sa začne nakrúcať v tomto roku, štáb navštívi Maďarsko aj Bosnu.
      Jolieová navštívila Bosnu v tomto roku dva razy - prvýkrát ako vyslankyňa dobrej vôle Úradu vysokého komisára OSN pre utečencov a druhýkrát, keď hľadala talenty pre svoj film. Zaviazala sa, že do snímky obsadí výlučne hercov z regiónu.
      Marjanovičová sa stala známou postavou Almy vo filme Sneh bosnianskej režisérky Aidy Begičovej, ktorý vlani získal ocenenie na filmovom festivale Febiofest v Prahe.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies