Johnny Depp vyzerá ako smrtka! Fanúšikovia sa boja vážnej choroby

NETKY.SK • 4 Jún 2018, 17:38 • 2 min
Johnny Depp vyzerá ako smrtka! Fanúšikovia sa boja vážnej choroby

LOS ANGELES - Má za sebou dosť škaredý rozvod a tiež niekoľko ďalších súdov s bývalými kolegami. To všetko sa zrejme podpísalo na vzhľade Johnnyho Deppa (54). Herec je teraz biely ako stena a veľmi schudol. Fanúšikovia majú preto o neho veľký strach a obávajú sa, či za radikálnou zmenou nie je nejaká závažná choroba.

slovakia

left justify in out

Internet teraz zaplavili fotky, na ktorých je Depp v Rusku a pózuje s fanynkami. Na tvári má síce ľahký úsmev, jeho zjav však desí. Hviezda Pirátov z Karibiku je vychudnutá na kosť!

 

"Do ** ele, to je Johnny Depp?" Čudoval sa ktosi v komentároch pod fotkou na Instagrame. "Myslím si, že môj hrdina vyzerá choro," napísal zase iný fanúšik. U ďalších fotiek z tohto týždňa sa dokonca objavili výrazy ako "chorľavý" a "slabý". Rad ľudí sa zhoduje, že by za náhlou premenou mohla byť choroba. Podobne totiž chradnú pred očami napríklad ľudia s rakovinou.

 

 

At the Museum of #Mayakovsky in #Moscow

Príspevok, ktorý zdieľa Johnny Depp (@johnnydeppofficial),

 

Johnny však do Európy zavítal pracovne v rámci turné so svojou kapelou The Hollywood Vampires (Hollywoodski upíri). Možno, že sa na ňom skrátka podpísala len únava z dlhého cestovania. Navyše poslednou dobou má herec veľmi zložité obdobie. Dlhé mesiace sa už súdi s bývalou firmou, ktorá mala na starosti jeho manažment. Zatiaľ on tvrdí, že zle spravovali jeho milióny, ​​firma toto odmieta.

 

Okrem toho predstaviteľa Nožnicovorukého Edwarda žalujú tiež bývalí bodyguardi, pretože ich vraj nútil pracovať v toxickom prostredí a oni sa občas museli o neho starať ako o dieťa. Niektorí z nich u neho pritom pracovali v čase, keď bol ešte ženatý s Amber Heard (32).

 

 

Tá sa s ním vlani rozviedla a obvinila ho zo závislosti na alkohole, drogách a z domáceho násilia. On jej obvinenia popieral a na jeho stranu sa postavila aj bývalá partnerka Vanessa Paradis (45). Depp nakoniec herečke musel zaplatiť rozvodové vyrovnanie v hodnote 7 miliónov dolárov, ktoré potom venovala na charitu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies