Suáreza v Arsenale nechcú, Londýnčania ho chcú vrátiť do Barcelony

NETKY.SK • 20 Marec 2019, 15:06 • 2 min
Suáreza v Arsenale nechcú, Londýnčania ho chcú vrátiť do Barcelony

LONDÝN - Situácia ohľadom klubovej budúcnosti španielskeho futbalistu Denisa Suáreza sa stále zamotáva. Kmeňový hráč FC Barcelona je do konca sezóny na hosťovaní v anglickom Arsenale Londýn.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný záložník si vynútil hosťovanie, keďže chcel dostávať viac herného priestoru, čo sa mu však zatiaľ nedarí. Dres "kanonierov" si doposiaľ obliekol iba v šiestich súťažných stretnutiach, pričom najdlhšie pobudol na ihrisku ešte 3. februára v zápase na ihrisku Manchestru City (1:3). Vtedy odohral 24 minút.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I will be always behind you!🖤

Príspevok, ktorý zdieľa Denis Suarez (@denissuarezfernandez),

 

Španiel sa herne neosvedčil a britské médiá informujú o tom, že Denisa Suáreza chce tím z Emirates Stadium čím skôr vrátiť "blaugranas". Ako referuje web denníka The Sun, Arsenal nie je spokojný s doterajšími výkonmi spomenutého stredopoliara a neuplatní si opciu, podľa ktorej môže D. Suáreza odkúpiť z Camp Nou natrvalo za 25 miliónov eur. Londýnčania pritom za možnosť hosťovania zaplatili Barcelone 1,5 mil. eur.

Rodák z Galície ešte pred odchodom na hosťovanie stihol podpísať s "FCB" zmluvu do konca sezóny 2020/2021. Je však otázne, či v Katalánsku po návrate zotrvá. Ani u aktuálneho lídra španielskej La Ligy totiž D. Suárez nedostával dostatočné množstvo herných príležitostí a hovorilo sa aj o jeho konfliktoch s trénerom Ernestom Valverdem.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies