John Mayer zaspieval na svadbe Aarona Paula

NETKY.SK • 28 Máj 2013, 15:24 • 2 min
John Mayer zaspieval na svadbe Aarona Paula

MALIBU - Americký spevák John Mayer vystúpil na svadobnej hostine amerického herca Aarona Paula, ktorý sa v nedeľu v kalifornskom Malibu oženil s Lauren Parsekian.

slovakia

left justify in out

Pre 35-ročného speváka to bolo jedno z mála vystúpení po tom, čo v rokoch 2011 a 2012 absolvoval chirurgické zákroky, pri ktorých mu z hrtanu iba kúsok nad hlasivkami odstránili granulóm. Mayer na hostine zaspieval jeden zo svojich najznámejších hitov Daughters. Na svadbe okrem neho vystúpili aj skupina Foster the People a iluzionista David Blaine.

John Mayer dosiaľ vydal päť sólových štúdiových albumov - Room For Squares (2001), Heavier Things (2003), Continuum (2006), Battle Studies (2009) a Born And Raised (2012). Medzi jeho najznámejšie piesne patria okrem spomínanej Daughters aj Your Body Is A Wonderland, Waiting On The World To Change alebo Gravity. Spevák, ktorý má na konte sedem cien Grammy, má za sebou vzťahy s množstvom svetoznámych žien. Medzi jeho bývalé priateľky patria Jennifer Love Hewitt, Jessica Simpson, Minka Kelly, Jennifer Aniston, Katy Perry či Taylor Swift.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies