John Gatins pracuje na scenári novej snímky o King Kongovi

NETKY.SK • 31 Október 2014, 14:30 • 2 min
John Gatins pracuje na scenári novej snímky o King Kongovi

LOS ANGELES - Americký filmár John Gatins sa podieľa na scenári očakávanej snímky o King Kongovi s názvom Skull Island. Príbeh filmu pôvodne napísal Max Borenstein, réžiu novinky má na starosti Jordan Vogt-Roberts. V snímke si zahrá napríklad Tom Hiddleston.

slovakia

left justify in out

Prvý film o King Kongovi vznikol v roku 1933. Odvtedy sa obrovská gorila objavila v mnohých ďalších filmoch či seriáloch. Naposledy do kín uviedli dobrodružné fantasy King Kong (2005) v réžii Petra Jacksona. Najnovší príbeh by sa mal odohrávať na ostrove, z ktorého King Kong pochádza. Do kín by sa mal dostať v druhej polovici roka 2016. 

 

Johna Gatinsa nominovali vďaka scenáru snímky Let (2012) na Oscara či Satellite Award. Je tiež spoluautorom scenárov snímok Kouč Carter (2005), Real Steel: Oceľová päsť (2011) alebo Need for Speed (2014) a autorom scenára filmu Splnený sen (2005), ktorý aj režíroval. Venuje sa tiež herectvu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies