Stávkové kancelárie na Slovensku spúšťajú online casina

NETKY.SK • 8 Február 2020, 09:33 • 2 min
Stávkové kancelárie na Slovensku spúšťajú online casina

Minulý rok prišiel na Slovensko do platnosti nový zákon o hazarde, ktorý upravoval okrem iného aj prevádzkovanie online herní a kasín.

slovakia

left justify in out

Všetci záujemcovia o prevádzkovanie online kasín na mobiloch, tabletoch a počítačoch si tak museli požiadať o vydanie licencie od Ministerstva financií. Získanie tejto licencie bolo naozaj časovo náročné, výsledkom čoho trvalo takmer rok, kým záujemcovia toto povolenie získali. Rok 2020 sa však pre všetkých fanúšikov online hazardu začal pozitívne – a to spustením prvých online kasín 15. januára. 

 

Kto prevádzkuje online kasíno?

Svoje portfólio služieb obohatili o online kasíno známe mená z prostredia športového stávkovania ako Tipsport, Fortuna, Niké ale aj Synottip a DOXXbet. Takmer všetci zhodne spustili online kasína v jeden deň, Niké to trvalo o pár dní viac. Na začiatok všetci poskytovatelia začínajú s ponukou 10 online hier. Niektorí majú 8 hracích automatov a dve kasíno hry – ruletu a blackjack. Iné zas stavili na čisto výherné automaty. Táto zatiaľ pomerne úzka ponuka hier sa bude v nasledujúcich  mesiacoch postupne určite rozširovať.

 

Bonusy v online kasínach

Bonusy – najobľúbenejšia téma medzi hráčmi. So vstupom na náš trh sú samozrejmosťou vstupné bonusy pre nových ale aj existujúcich hráčov. Každé kasíno má trochu inú ponuku a podmienky. Oplatí sa preštudovať si, čo jednotlivé kasína ponúkajú a vybrať si, čo sa vám najviac páči.

 

Vstupné bonusy sa pohybujú v sumách 1000 až 1500 EUR. Niektoré online kasína ponúkajú navyše aj free spiny – teda voľné zatočenia na automatoch iba za dokončenú registráciu účtu. Pokiaľ premýšľate  o tom, online casino vyskúšať, tak je naozaj výhodné tieto bonusy v podobe free spinov využiť - hráte totiž bez rizika vkladu vlastných financií a môžete tak zároveň zásadne zvýšiť svoj herný kapitál. Okrem toho budú prebiehať rôzne turnaje a promo akcie, na ktorých sa dajú vyhrať pekné sumy.

 

Ako si vybrať to najlepšie online kasíno?

Začiatočným pravidlom je hrať vždy v legálnom kasíne. Teda túto podmienku spĺňajú všetky kasína s platnou licenciou Ministerstva financií, ktoré sme už spomínali. Každý človek je iný a má aj iné preferencie. Vyberajte preto podľa toho, ktorý bonus vás najviac osloví a má potenciál pre vás najviac získať alebo ktoré hry či automaty sa vám budú najviac pozdávať.

 

18+ | Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. Nadmerné hranie prináša so sebou aj možné zdravotné riziká.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ella marketing
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies