Jiří Novotný o Komarovovi: Je to len dievčatko!

NETKY.SK • 27 Január 2014, 12:20 • 2 min
Jiří Novotný o Komarovovi: Je to len dievčatko!

MOSKVA - Kapitán klubu Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) HC Lev Praha Jiří Novotný bol po nedeľňajšej prehre 1:2 na ľade Dinama Moskva nahnevaný na svoje skratové konanie. V 44. min totiž udrel súperovho hráča Lea Komarova, za čo dostal dvojminútový trest a presilovku úradujúci víťaz Gagarinovho pohára využil víťazným gólom spomenutého fínskeho reprezentanta.

slovakia

left justify in out

"Spravil som veľkú chybu, keď som ho udrel. Komarov sa mi ako hráč nepáči. Ak si myslí, že je 'tvrďas', nech príde bojovať! Najprv ma udrel do chrbta a ja som mu to vrátil. Ja však hrám hokej a neplačem na ľade ako on. Celá situácia ma trochu vykoľajila. Nezachoval som sa správne, premohli ma emócie. Mal som sa zdržať," priznal v rozhovore pre portál Championat.ru 30-ročný rodák z Pelhřimova. Na adresu súperovho útočníka vzápätí dodal: "Komarov si myslí, že je tvrdý chlapík? Nič také, je to len dievčatko!" 

Obaja súperi z nedeľňajšieho duelu, moskovské Dinamo aj pražský Lev, už majú istú účasť v play-off KHL. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies