Jennifer Love Hewitt pre neprajníkov odišla z Twitteru

NETKY.SK • 5 Júl 2013, 14:18 • 2 min
Jennifer Love Hewitt pre neprajníkov odišla z Twitteru

LOS ANGELES - Americká herečka Jennifer Love Hewitt prestala používať Twitter, keďže ju unavovali urážlivé komentáre jej neprajníkov. Niektorí jej dokonca posielali vyhrážky.

slovakia

left justify in out

"Bohužiaľ, pre všetku negativitu a hrozby, ktoré ľudia zdieľajú na Twitteri, so smútkom hovorím, že Twitter už nie je pre mňa," napísala. "Užívala som si všetku vľúdnosť, lásku a podporu, ktorú ste mi dali, ale potrebujem prestávku. Život by mal byť plný pozitivity a vzájomného podporovania sa, nie vyhrážok a zlej energie," dodala.

Jennifer Love Hewitt je známa napríklad zo snímok Viem, čo ste robili minulé leto (1997), Viem, čo ste robili minulé leto 2 (1998), Pred svadbou nie! (2001), Tuxedo (2002), Láska na druhý pokus (2004) alebo Láska a iné trapasy (2005). Venuje sa i spevu, na svojom konte má štyri štúdiové albumy, z ktorých komerčne najúspešnejší je ten štvrtý s názvom BareNaked (2002) so singlami ako BareNaked či Can I Go Now. Momentálne čaká bábätko s hercom Brianom Hallisayom, s ktorým sa v júni zasnúbili. Pred ním chodila napríklad s hercom a režisérom Alexom Behom alebo kolegom zo seriálu Stratené duše (2005 - 2010) Jamiem Kennedym.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies