Jennifer Aniston by si chcela vymeniť telo so Gisele Bündchen

NETKY.SK • 11 Marec 2014, 07:56 • 2 min
Jennifer Aniston by si chcela vymeniť telo so Gisele Bündchen

LOS ANGELES - Americká herečka Jennifer Aniston by si rada na 24 hodín vymenila telo s modelkou Gisele Bündchen. Okrem toho by si tiež chcela vyskúšať, aké je to mať vyšportovanú postavu známej lyžiarky Lindsey Vonn.

slovakia

left justify in out

"Páčilo by sa mi, keby som mohla lyžovať ako šialená, ako Lindsey Vonn. Tiež by sa mi páčilo mať Giselino telo, prečo nie?," prezradila 45-ročná herečka v rozhovore pre magazín Self.

 

Aniston, ktorá je známa zdravým stravovaním, tiež priznala, že má slabosť pre mexické nachos. "Jedlo, ktoré mám tak rada, že by som ho zjedla aj po tom, ako mi spadlo na zem, je nacho. Lupienky si smažím sama, vezmem tortillu, pokrájam ju na trojuholníky a hodím ich do kokosového oleja," vysvetlila. 

 

Herečka, režisérka a producentka Jennifer Aniston sa preslávila najmä úlohou Rachel Greenovej v seriáli Priatelia (1994 - 2004), za ktorú získala cenu Emmy a Zlatý Glóbus. Okrem toho si zahrala vo filmoch ako Ona, jedine ona (1996), Bruce, Všemohúci (2003), Zbožňujem prachy! (2006), Marley a ja (2008), Nie je z teba až tak paf (2009), Lov na exmanželku (2010), Skús ma rozosmiať (2011), Šéfovia na zabitie (2011), Wanderlust (2012) či My sme Millerovci (2013). Najbližšie ju diváci budú môcť vidieť v pokračovaní Šéfov na zabitie, ktoré by sa malo do slovenských kín dostať koncom novembra. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies