Jedna z lezbičiek zo skupiny Tatu sa zmenila na nepoznanie

NETKY.SK • 24 September 2017, 09:24 • 2 min
Jedna z lezbičiek zo skupiny Tatu sa zmenila na nepoznanie

BRATISLAVA - Pamätáte si na dievčenské duo Tatu? Viac ako ich piesne zaujali ľudí tým, že sa prezentovali ako lezbičky. Jedno z nich bola Julia Volkova. Z kedysi pohľadnej a na krátko ostrihanej divošky sa v priebehu rokov stalo plastikové monštrum.

slovakia

left justify in out

Julia Volkova je jedna z dvoch členiek legendárnej lezbickej kapely Tatu. Dnes už má 32 rokov a rozhodne nevyzerá ako za čias svojej najslávnejšej éry.

 

Speváčka bola  už od malička veľmi hudobne nadaná. Navštevovala hudobnú školu, kde sa učila hrať na piáno. Potom skúsila šťastie s konkurzom na členstvo v speváckom zbore Neposedi, kde sa zoznámila s druhou členkou skupiny Tatu Lenou Katinou, s ktorou je kamarátka dodnes.


obrazok

 

A potom už išlo všetko veľmi ľahko. V jedenástich rokoch prestúpila na školu so zameraním pre umelecky nadaných  študentov. A v roku 1999 vyhrala konkurz do skupiny Tatu. Spolu s Lenou slávili úspech po celom svete a to aj vďaka svojmu kontroverznému chovaniu.

 

Celú dobu predstierali, že sú lezbičky, čo im zaisťovalo obrovskú pozornosť. Julia neskôr priznala, že je bisexuálka.

 

Julia si neskôr zamilovala plastické operácie a vyzerá, ako by v soláriu trávila celé dni. Tento vzhľad jej vôbec nepristane. Prirodzenosť už u nej nenájdete.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies