Jediné dobré riešenie pre Slovensko je pokračovanie štvorkoalície, uviedla Remišová

NETKY.SK • 3 August 2022, 15:26 • 2 min
Jediné dobré riešenie pre Slovensko je pokračovanie štvorkoalície, uviedla Remišová

BRATISLAVA – Jediné dobré riešenie pre Slovensko je podľa ministerky investícií a predsedníčky Za ľudí Veroniky Remišovej pokračovanie štvorkoalície. To je podľa jej slov jediná alternatíva, s ktorou v jej strane aktuálne pracujú.

slovakia

left justify in out

Remišová poukázala, že Slovensko momentálne čelí celosvetovej inflácii, európskej energetickej kríze a na Ukrajine je vojna. „Odchádzať z vlády v takejto situácii je zbabelosť. Verím, že kolegovia spor urovnajú, lebo je to osobný spor,“ vyhlásila šéfka Za ľudí.

 

img


Nezhody medzi ministrom financií Igorom Matovičom (OĽaNO) a ministrom hospodárstva Richardom Sulíkom (SaS) označila za malicherné a v momentálnej kríze za absolútne nepodstatné.

 

„Prekáža mi a hlboko ma otravuje, že namiesto odborných tém a riešení pre ľudí, celé leto koaliční partneri otravujú ľudí koaličnou krízou, ktorú rozdúchali,“ poznamenala Remišová.

 

img


Ak chce Sulík odísť z vlády, mal by to podľa jej slov spraviť po zime, keďže reálne hrozí, že Rusko prestane dodávať do Európy plyn a Európska únia bude mať problém.

 

„Nech je frajer a nech odíde po zime. Avšak teraz meniť človeka na poste ministra hospodárstva je nezodpovednosť a zbabelosť,“ vyhlásila. Remišová reagovala aj na medializované informácie o finančnej situácii v Za ľudí.

 

Odmietla, že by v strane mali finančné problémy. Priznala pôžičky, ktoré, ako tvrdí, sú zverejnené a strana ich riadne spláca. Deklaruje, že nemajú problém vydokladovať akúkoľvek položku.

 

Možno vás zaujme: Správu, ktorú nikto nečakal. Robert Fico je dedko



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona