Je to definitívne! Sú rozvedení

NETKY.SK • 20 Apríl 2019, 7:37 • 2 min
Je to definitívne! Sú rozvedení

LOS ANGELES - Americká herečka a režisérka Angelina Jolie a herec Brad Pitt sú už oficiálne rozvedení. Informuje o tom agentúra The Associated Press s odvolaním sa na súdne dokumenty.

slovakia

left justify in out

Podľa ich údajov sudca John W. Ouderkirk v piatok v Los Angeles rozhodol, že 43-ročná Jolie a 55-ročný Pitt už nie sú viac manželmi. Angelina sa tiež znovu volá Jolie, a nie Jolie Pitt. Dvojica je v rozvodovom konaní od roku 2016. Posledné podmienky rozvodovej dohody sa ešte finalizujú.

 

obrazok


Angelina Jolie a William Bradley „Brad“ Pitt sa zoznámili počas nakrúcania akčného filmu Pán a pani Smithovci (2005), v ktorom stvárnili titulné postavy. V roku 2012 sa po siedmich rokoch randenia zasnúbili. V roku 2014 sa zosobášili, a to najprv na súde v Kalifornii, a neskôr na francúzskom zámku Miraval. 

 

Spolu vychovávali šesť detí. Tri z detí - Maddoxa pochádzajúceho z Kambodže, Paxa z Vietnamu a Zaharu z Etiópie - si pár adoptoval. V máji 2006 sa im narodila dcéra Shiloh a o dva roky neskôr Jolie priviedla na svet dvojčatá Knoxa a Vivienne. Dvojica sa rozišla v septembri 2016, pričom Jolie vo svojej žiadosti o rozvod ako dôvod rozchodu uviedla neprekonateľné rozdiely.

 

obrazok

 

Povráva sa však, že Brad a Angelina budú "spolu" aj naďalej. Nie však ako pár, ale ako obchodní partneri. Už bývalí manželia stále vlastnia zámok vo Francúzsku, kde si aj povedali áno. Ten má hodnotu viac ako 60 miliónov dolárov a na pozemku sa pestujú olivy. Práve tie sa stali predmetom podnikania hollywoodskej dvojice. Firma Angeliny a Brada produkuje viac ako 10-tisíc fliaš olivového oleja.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona