Jason Momoa sa ukázal v novom kostýme Aquamana. Inšpiráciou sa stal komiks z 80. rokov

NETKY.SK • 7 September 2021, 17:29 • 2 min
Jason Momoa sa ukázal v novom kostýme Aquamana. Inšpiráciou sa stal komiks z 80. rokov

Natáčanie filmového pokračovania Aquaman sa začalo len nedávno, ale jeho predstaviteľ nám už doprial prvý pohľad na nový vzhľad, ktorý sa od toho pôvodného radikálne líši.

slovakia

left justify in out

Nový vzhľad hlavného predstaviteľa je o niečo temnejší, viac obrnený a jeho história sa odráža až v komiksovej sérii vydanej v 80. rokoch, čo dáva kostýmu rozmernejší význam.  

 

 

Už teraz poznáme udaný tón pripravovaného filmu  

 

Jason Momoa a režisér James Wan sa včera rozhodli, že potešia všetkých nedočkavcov. Spoločne pridali dve fotografie, ktoré vyobrazujú Aquamanv jeho nielen pôvodnom, ale aj v budúcom kostýme. Kým ten prvý pôsobí obzvlášť slávnostným dojmom, tak ten druhý divákov pripravuje na silnejšie, vážnejšie a radikálnejšie situácie, v ktorých sa hlavný predstaviteľ podmorského sveta bude musieť ocitnúť.  

 

 

Z pôvodného obleku zmizli ostré plutvy rúk, nôh a rukavice, či celkový masívny dojem. Toto všetko nahradí kostým, ktorý viac pripomína vojenské brnenie s nádychom jednoduchosti. James Wan nazval nový vzhľad ako nenápadný oblek a vysvetlenie nájde oddaný fanúšik v originálnych komiksových vydaniach.  

 

Modrý oblek sa prvýkrát ukázal v minisérii z roku 1986 a hlavným cieľom bola perfektná kamufláž Aquamana v podmorskom prostredí. Napriek tomuto významu bol celý nápad na začiatku vnímaný skôr kontroverzne, ale v súčasnosti hovoríme o kultovej záležitosti. Wan sa rozhodol pokračovanie uskutočniť vo viac serióznom duchu, a tak je výber temnejšieho dizajnu vhodnejší.  

 

img

 

Menej radostnou správou pre fanúšikov podmorského sveta je, že dej filmu je stále neznámy. Názov však napovedá, že Arthur Curry sa ocitne v stratenom kráľovstve, ktoré vznik podmienil pád veľkolepej Atlantídskej ríše. Nové miesto tak bude nielen podstatným dejovým miľníkom, ale zohrá aj osobnostnú hranicu pre samotného hrdinu.

 

img

 

 Aquaman and the Lost Kingdom by mal do kín doraziť  16. decembra 2022, čo je dosť neskoro pre všetkých nadšencov, ktorí sa už dnes nevedia dočkať.  

 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies